VvE Beheer Amsterdam

Vastgoedbeheer

VvE beheer Amsterdam door Minerva Vastgoedbeheer

Naar VvE beheer Amsterdam gezocht? Het besturen van een VvE vraagt veel tijd en behoeft specifieke kennis. Wellicht kunt u daar hulp bij gebruiken of de organisatie van de huidige VvE beheerder verloopt niet naar wens. Wordt er bijvoorbeeld traag gereageerd? Stoort u zich aan de passieve houding van uw VvE beheerder of ontbreekt het aan een goede planning? Bij Minerva vinden we dat VvE beheer Amsterdam anders kan, namelijk persoonlijker, efficiënter en met oog voor kwaliteit. Ons team bestaat uit zeer gedreven mensen waarbij we één gezamenlijk doel voor ogen hebben: de organisatie en (financiële) administratie omtrent het onderhoud van het appartementencomplex voor u uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in grote appartementencomplexen en tevens SKW gecertificeerd. Hiermee bent u verzekerd van professioneel VvE totaal beheer Amsterdam. Natuurlijk kunt u ook voor kleinere complexen bij ons terecht.

Waarom VvE beheer Amsterdam?

Het is belangrijk dat u voldoende aandacht besteedt aan het onderhoud van uw eigen appartement. Ook de gemeenschappelijke delen van het appartementencomplex dienen in goede conditie gehouden te worden.

Meer lezen

Denk aan het trappenhuis, het dak, de liften etc. De gezamenlijke verantwoordelijkheid hiervoor dient geregeld te worden via een vereniging van eigenaren Amsterdam. Het liefst zonder problemen, dat begrijpen we. Minerva zorgt dat u hierin ondersteunt en ontzorgd wordt. Altijd met een persoonlijke en proactieve benadering, precies waar u behoefte aan heeft.

Minder

VvE beheer Amsterdam is VvE totaal beheer

Bent u op zoek naar een VvE beheerder die alle zorgen voor u uit handen neemt? Bij Minerva vindt u alles onder één dak.Wij verzorgen namelijk VvE totaal beheer Amsterdam. Door jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het managen van bedrijven. Sinds 2009 passen wij onze expertise toe in het VvE beheer Amsterdam.

Meer lezen

Het toepassen van deze zakelijke benadering heeft geleid tot positieve VvE beheer Amsterdam ervaringen, namelijk zeer enthousiaste eigenaren. Daarnaast kon er worden bespaard op operationele kosten en groot onderhoudsprojecten. Totaal VvE beheer Amsterdam behoeft zakelijke expertise. In combinatie met de beste technische kennis kunnen wij problemen of storingen efficiënt en adequaat oplossen. Minerva heeft in het verleden aantoonbare successen geboekt in het optimaliseren van VvE’s, mede door onze jarenlange ervaring en expertise. Nieuwsgierig geworden? We vertellen u graag meer over onze projecten.

Minder

Minerva vastgoedbeheer: onze werkwijze

Bij Minerva vinden we alleen het bijhouden van de financiële en technische administratie niet voldoende. Daarom kunt u bij totaal VvE beheer Amsterdam meer van ons verwachten. Pro-activiteit staat bij ons voorop, net als een persoonlijke benadering. Dit uit zich in het zo persoonlijk mogelijk ondersteunen en ontzorgen van het bestuur, waarbij u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Uw beheerder is bovendien 24/7 bereikbaar en zorgt voor een adequate oplossing bij problemen.

Meer lezen

Heeft u een vraag? Snel reageren is voor ons geen uitzondering maar een gewoonte. We streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en daarom staat ons team dag en nacht voor u klaar. Benieuwd naar wie wij zijn? Maak alvast digitaal kennis met het Minerva team.

Minder

Altijd online inzicht met VvE beheer Amsterdam

Natuurlijk begrijpen we dat u als bestuurder of eigenaar altijd inzicht wilt hebben in de financiën binnen de VvE. Om die reden werken we bij Minerva met Twinq.

Meer lezen

Dit is momenteel het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke systeem voor VvE beheer. Met dit online programma kunt u altijd de meest actuele financiële status van de VvE te raadplegen, tot op het niveau van een gescande factuur. Onderweg, in de trein, waar u ook bent!

Minder

VvE beheer Amsterdam door Minerva

Meer lezen


Bent u op zoek naar een (nieuwe) vereniging van eigenaren Amsterdam? VvE beheer Amsterdam kunt u zorgeloos uitbesteden aan Minerva. Wij nemen de organisatie en (financiële) administratie van het appartementencomplex graag van u over. Een proactieve en persoonlijke aanpak is hierbij vanzelfsprekend. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan de gratis VvE Quick Scan aan! Hierbij ontvangt u een overzicht van de mogelijke verbeteringen en/of kostenbesparingen binnen uw VvE, die wij voor u kunnen realiseren. Of vraag direct een offerte aan voor totaal VvE beheer Amsterdam. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Heeft u liever direct contact? Voor vragen of meer informatie kunt u ons gerust bellen.

Minder

Lees verder

Entree

Vergaderruimte

VGM

Dé belangenbehartiger voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland.

SKW

De krachtige certificatie instelling binnen de vastgoedsector.

VvE Nederland

De brancheorganisatie met werkelijk alle informatie over Verenigingen van Eigenaars op één plek.

VvE Belang

Voorlichting en ondersteuning voor de VvE en appartementenseigenaar.

Twinq

Ter ondersteuning van al die administratieve processen waarmee een VvE te maken heeft.

Minerva Team

Stephan Baart

Stephan Baart

Directeur

Stephan is uw persoonlijk aanspreekpunt en staat letterlijk dag en nacht voor u klaar. Door zijn dienstverlenende instelling en uitstekende zakelijke vaardigheden, heeft hij het volste vertrouwen van onze relaties.

Peter van Zeijl

Bouwkundige / Technisch specialist

Bij technische storingen of vraagstukken zorgt Peter altijd voor een adequate oplossing. Peter heeft uitgebreide ervaring met het voorbereiden, coördineren en controleren van groot-onderhoudsprojecten.

Joop Baart

Operationeel Manager

Joop is een zeer ervaren manager. De afgelopen 40 jaar heeft hij diverse hoge management posities bekleed bij diverse bedrijven en past deze kennis toe in beheren van VvE’s.

Job Spierings

VvE Beheerder/ Account manager

Job veel ervaring op het gebied van VvE advisering en gebruikt hierbij de VvE Quick Scan rapportages. Karaktereigenschappen zijn klantgerichtheid, persoonlijk contact, afspraken nakomen en punctualiteit.

Lex Mientjes

Business Development

Lex heeft rechten gestudeerd en is het beste te omschrijven als vriendelijk, integer en enthousiast. Door zijn open en toegankelijke karakter is hij de verbindende factor bij Minerva.

Jacob Bakker

Bouwadviseur

Jacob heeft jarenlange ervaring als aannemer en is betrokken geweest bij veel klein- en groot-onderhoudsprojecten. Hij is gedreven om projecten adequaat te begeleiden, heeft een breed netwerk en kent de markt door en door.

Jan Breidenbach

Bouwadviseur

Jan heeft veel bouw- en renovatieprojecten succesvol gerealiseerd. Hij wordt enthousiast van het ambacht van bouwonderhoud en is sterk in het bedenken van creatieve en (kosten)efficiënte oplossingen.

Diensten VvE beheer

Vraag hier uw offerte aan

Minerva Projecten