VvE Beheer Amsterdam

Vastgoedbeheer

VvE beheer Amsterdam door Minerva Vastgoedbeheer

Naar VvE beheer Amsterdam gezocht? Het besturen van een VvE vraagt veel tijd en behoeft specifieke kennis. Wellicht kunt u daar hulp bij gebruiken of de organisatie van de huidige VvE beheerder verloopt niet naar wens. Wordt er bijvoorbeeld traag gereageerd? Stoort u zich aan de passieve houding van uw VvE beheerder of ontbreekt het aan een goede planning? Bij Minerva vinden we dat VvE beheer Amsterdam anders kan, namelijk persoonlijker, efficiënter en met oog voor kwaliteit. Ons team bestaat uit zeer gedreven mensen waarbij we één gezamenlijk doel voor ogen hebben: de organisatie en (financiële) administratie omtrent het onderhoud van het appartementencomplex voor u uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in grote appartementencomplexen en tevens SKW gecertificeerd. Hiermee bent u verzekerd van professioneel VvE totaal beheer Amsterdam. Natuurlijk kunt u ook voor kleinere complexen bij ons terecht.

Waarom VvE beheer Amsterdam?

Het is belangrijk dat u voldoende aandacht besteedt aan het onderhoud van uw eigen appartement. Ook de gemeenschappelijke delen van het appartementencomplex dienen in goede conditie gehouden te worden. Denk aan het trappenhuis, het dak, de liften etc. De gezamenlijke verantwoordelijkheid hiervoor dient geregeld te worden via een vereniging van eigenaren Amsterdam. Het liefst zonder problemen, dat begrijpen we. Minerva zorgt dat u hierin ondersteunt en ontzorgd wordt. Altijd met een persoonlijke en proactieve benadering, precies waar u behoefte aan heeft.

VvE beheer Amsterdam is VvE totaal beheer

Bent u op zoek naar een VvE beheerder die alle zorgen voor u uit handen neemt? Bij Minerva vindt u alles onder één dak.Wij verzorgen namelijk VvE totaal beheer Amsterdam. Door jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het managen van bedrijven. Sinds 2009 passen wij onze expertise toe in het VvE beheer Amsterdam. Het toepassen van deze zakelijke benadering heeft geleid tot positieve VvE beheer Amsterdam ervaringen, namelijk zeer enthousiaste eigenaren. Daarnaast kon er worden bespaard op operationele kosten en groot onderhoudsprojecten. Totaal VvE beheer Amsterdam behoeft zakelijke expertise. In combinatie met de beste technische kennis kunnen wij problemen of storingen efficiënt en adequaat oplossen. Minerva heeft in het verleden aantoonbare successen geboekt in het optimaliseren van VvE’s, mede door onze jarenlange ervaring en expertise. Nieuwsgierig geworden? We vertellen u graag meer over onze projecten.

Minerva vastgoedbeheer: onze werkwijze

Bij Minerva vinden we alleen het bijhouden van de financiële en technische administratie niet voldoende. Daarom kunt u bij totaal VvE beheer Amsterdam meer van ons verwachten. Pro-activiteit staat bij ons voorop, net als een persoonlijke benadering. Dit uit zich in het zo persoonlijk mogelijk ondersteunen en ontzorgen van het bestuur, waarbij u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Uw beheerder is bovendien 24/7 bereikbaar en zorgt voor een adequate oplossing bij problemen. Heeft u een vraag? Snel reageren is voor ons geen uitzondering maar een gewoonte. We streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en daarom staat ons team dag en nacht voor u klaar. Benieuwd naar wie wij zijn? Maak alvast digitaal kennis met het Minerva team.

Altijd online inzicht met VvE beheer Amsterdam

Natuurlijk begrijpen we dat u als bestuurder of eigenaar altijd inzicht wilt hebben in de financiën binnen de VvE. Om die reden werken we bij Minerva met Twinq. Dit is momenteel het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke systeem voor VvE beheer. Met dit online programma kunt u altijd de meest actuele financiële status van de VvE te raadplegen, tot op het niveau van een gescande factuur. Onderweg, in de trein, waar u ook bent!

VvE beheer Amsterdam door Minerva

Bent u op zoek naar een (nieuwe) vereniging van eigenaren Amsterdam? VvE beheer Amsterdam kunt u zorgeloos uitbesteden aan Minerva. Wij nemen de organisatie en (financiële) administratie van het appartementencomplex graag van u over. Een proactieve en persoonlijke aanpak is hierbij vanzelfsprekend. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan de gratis VvE Quick Scan aan! Hierbij ontvangt u een overzicht van de mogelijke verbeteringen en/of kostenbesparingen binnen uw VvE, die wij voor u kunnen realiseren. Of vraag direct een offerte aan voor totaal VvE beheer Amsterdam. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Heeft u liever direct contact? Voor vragen of meer informatie kunt u ons gerust bellen.

Lees verderMinerva kantoor buiten

VGM

Dé belangenbehartiger voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland.

SKW

De krachtige certificatie instelling binnen de vastgoedsector.

VvE Nederland

De brancheorganisatie met werkelijk alle informatie over Verenigingen van Eigenaars op één plek.

VvE Belang

Voorlichting en ondersteuning voor de VvE en appartementenseigenaar.

Twinq

Ter ondersteuning van al die administratieve processen waarmee een VvE te maken heeft.

Minerva Team

Stephan Baart

Directeur

Stephan is verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken bij Minerva. Door zijn dienstverlenende instelling en uitstekende zakelijke vaardigheden, heeft hij het volste vertrouwen van het team en onze relaties. Daarnaast is hij nauw betrokken bij groot-onderhoudsprojecten.

Lex Mientjes

Accountmanager / business development

Lex heeft rechten gestudeerd en is het beste te omschrijven als vriendelijk, integer en enthousiast. Door zijn open en toegankelijke karakter is hij de verbindende factor bij Minerva.

Pam van Keulen

Manager Servicedesk / Accountmanager

Pam is het aanspreekpunt voor alle vragen en verzoeken binnen Minerva. De afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan binnen de dienstverlenende sector en weet zij haar enthousiasme en communicatieve vaardigheden goed toe te passen.

Ronald Polman

Bouwkundig adviseur

Minerva heeft een partnerschap met Polman Bouwconsulting. Door deze samenwerking is de voorbereiding en controle van (groot)onderhouds-projecten optimaal te realiseren.

Yair Gouverneur

Senior accountmanager

Yair heeft als Senior Accountmanager een schat aan ervaring in vastgoedmanagement en is als toegewijde professional volledig gericht op dienstverlening van het maximale niveau. Yair begrijpt de unieke behoeften van VvE's en zet kwaliteit hoog in het vaandel bij alles wat hij doet.

Jeanique Ottens

Intern accountmanager

Jeanique is bij Minerva verantwoordelijk voor de behandeling van reparatieverzoeken en daarnaast vervult ze de rol als Intern accountmanager. Ze beheert haar eigen portefeuille en heeft de ambitie om het verschil te maken op het gebied van relatiebeheer binnen het VvE beheer.

Varsha Siwpersad

Financieel beheerder

Varsha is de spin in het web van de financiële afdeling. Door haar vriendelijke, proactieve en klantgerichte houding is Varsha het juiste aanspreekpunt voor financiële vraagstukken.

Mathijs Moerman

Technisch/ bouwkundig adviseur

Minerva heeft een partnerschap met MRM Bouwbegeleiding. Mathijs versterkt ons team met 10+ jaar bouwervaring in diverse rollen in het bouwproces. Hij adviseert ons in de voorbereidingsfase en controleert de kwaliteit tijdens de uitvoering.

Joop Baart

Senior Adviseur

Joop is een zeer ervaren manager. De afgelopen 40 jaar heeft hij diverse hoge management posities bekleed bij diverse bedrijven en past deze kennis toe in beheren van VvE’s.

Diensten VvE beheer

Minerva Projecten