VvE Beheer Amsterdam

Vastgoedbeheer

VvE beheer Amsterdam door Minerva Vastgoedbeheer

Naar VvE beheer Amsterdam gezocht? Het besturen van een VvE vraagt veel tijd en behoeft specifieke kennis. Wellicht kunt u daar hulp bij gebruiken of de organisatie van de huidige VvE beheerder verloopt niet naar wens. Wordt er bijvoorbeeld traag gereageerd? Stoort u zich aan de passieve houding van uw VvE beheerder of ontbreekt het aan een goede planning? Bij Minerva vinden we dat VvE beheer Amsterdam anders kan, namelijk persoonlijker, efficiënter en met oog voor kwaliteit. Ons team bestaat uit zeer gedreven mensen waarbij we één gezamenlijk doel voor ogen hebben: de organisatie en (financiële) administratie omtrent het onderhoud van het appartementencomplex voor u uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in grote appartementencomplexen en tevens SKW gecertificeerd. Hiermee bent u verzekerd van professioneel VvE totaal beheer Amsterdam. Natuurlijk kunt u ook voor kleinere complexen bij ons terecht.

Waarom VvE beheer Amsterdam?

Het is belangrijk dat u voldoende aandacht besteedt aan het onderhoud van uw eigen appartement. Ook de gemeenschappelijke delen van het appartementencomplex dienen in goede conditie gehouden te worden.

Meer lezen

Denk aan het trappenhuis, het dak, de liften etc. De gezamenlijke verantwoordelijkheid hiervoor dient geregeld te worden via een vereniging van eigenaren Amsterdam. Het liefst zonder problemen, dat begrijpen we. Minerva zorgt dat u hierin ondersteunt en ontzorgd wordt. Altijd met een persoonlijke en proactieve benadering, precies waar u behoefte aan heeft.

Minder

VvE beheer Amsterdam is VvE totaal beheer

Bent u op zoek naar een VvE beheerder die alle zorgen voor u uit handen neemt? Bij Minerva vindt u alles onder één dak.Wij verzorgen namelijk VvE totaal beheer Amsterdam. Door jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het managen van bedrijven. Sinds 2009 passen wij onze expertise toe in het VvE beheer Amsterdam.

Meer lezen

Het toepassen van deze zakelijke benadering heeft geleid tot positieve VvE beheer Amsterdam ervaringen, namelijk zeer enthousiaste eigenaren. Daarnaast kon er worden bespaard op operationele kosten en groot onderhoudsprojecten. Totaal VvE beheer Amsterdam behoeft zakelijke expertise. In combinatie met de beste technische kennis kunnen wij problemen of storingen efficiënt en adequaat oplossen. Minerva heeft in het verleden aantoonbare successen geboekt in het optimaliseren van VvE’s, mede door onze jarenlange ervaring en expertise. Nieuwsgierig geworden? We vertellen u graag meer over onze projecten.

Minder

Minerva vastgoedbeheer: onze werkwijze

Bij Minerva vinden we alleen het bijhouden van de financiële en technische administratie niet voldoende. Daarom kunt u bij totaal VvE beheer Amsterdam meer van ons verwachten. Pro-activiteit staat bij ons voorop, net als een persoonlijke benadering. Dit uit zich in het zo persoonlijk mogelijk ondersteunen en ontzorgen van het bestuur, waarbij u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Uw beheerder is bovendien 24/7 bereikbaar en zorgt voor een adequate oplossing bij problemen.

Meer lezen

Heeft u een vraag? Snel reageren is voor ons geen uitzondering maar een gewoonte. We streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en daarom staat ons team dag en nacht voor u klaar. Benieuwd naar wie wij zijn? Maak alvast digitaal kennis met het Minerva team.

Minder

Altijd online inzicht met VvE beheer Amsterdam

Natuurlijk begrijpen we dat u als bestuurder of eigenaar altijd inzicht wilt hebben in de financiën binnen de VvE. Om die reden werken we bij Minerva met Twinq.

Meer lezen

Dit is momenteel het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke systeem voor VvE beheer. Met dit online programma kunt u altijd de meest actuele financiële status van de VvE te raadplegen, tot op het niveau van een gescande factuur. Onderweg, in de trein, waar u ook bent!

Minder

VvE beheer Amsterdam door Minerva

Meer lezen


Bent u op zoek naar een (nieuwe) vereniging van eigenaren Amsterdam? VvE beheer Amsterdam kunt u zorgeloos uitbesteden aan Minerva. Wij nemen de organisatie en (financiële) administratie van het appartementencomplex graag van u over. Een proactieve en persoonlijke aanpak is hierbij vanzelfsprekend. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan de gratis VvE Quick Scan aan! Hierbij ontvangt u een overzicht van de mogelijke verbeteringen en/of kostenbesparingen binnen uw VvE, die wij voor u kunnen realiseren. Of vraag direct een offerte aan voor totaal VvE beheer Amsterdam. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Heeft u liever direct contact? Voor vragen of meer informatie kunt u ons gerust bellen.

Minder

Contact opnemen

Minerva Vastgoedbeheer

Minerva Team

Stephan Baart

Stephan Baart

Directeur

Stephan is uw persoonlijk aanspreekpunt en staat letterlijk dag en nacht voor u klaar. Door zijn dienstverlenende instelling en uitstekende zakelijke vaardigheden, heeft hij het volste vertrouwen van onze relaties.

Alan Huduti

VvE Beheerder/ Account manager

Alan heeft ruim 6 jaar werkervaring in de VvE beheer sector. Hij zorgt voor een ordelijke administratie en tijdige inning en betaling van geldstromen. Door zijn klantgerichte instelling heeft hij voor elke relatie een persoonlijk en betrokken benadering. Transparantie en integriteit zijn termen die hij hoog in het vaandel heeft staan.

Job Spierings

VvE Beheerder/ Account manager

Job is verantwoordelijk voor een groot deel van het relatiebeheer. Hij heeft veel ervaring op het gebied van VvE advisering en gebruikt hierbij de VvE Quick Scan rapportages. Job is een enorme doorzetter, erg flexibel, betrokken en energiek. Andere karaktereigenschappen zijn klantgerichtheid, persoonlijk contact, afspraken nakomen en punctualiteit. Job is 24/7 voor u bereikbaar.

Peter van Zeijl

Bouwkundige / Technisch specialist

Peter heeft ruim 35 jaar bouwkundige ervaring. Bij technische storingen of vraagstukken zorgt hij altijd voor een adequate oplossing. Peter heeft uitgebreide ervaring met het voorbereiden, coördineren en controleren van groot-onderhoudsprojecten. Daarnaast is hij gespecialiseerd in energetische woningverbeteringen en solar toepassingen.

Joop Baart

Operationeel Manager

Joop is een zeer ervaren manager. De afgelopen 40 jaar heeft hij diverse hoge management posities bekleed bij diverse bedrijven en past deze kennis toe in beheren van VvE’s. “Wij beheren uw VvE als een bedrijf, waarbij geen plaats is voor inefficiëntie en geldverspilling”. Tot slot weet hij alles omtrent ISTA en heeft talloze cases naar grote tevredenheid van onze klanten opgelost.

Totaal VvE Beheer

Vraag hier uw offerte aan