VvE Beheerder

VvE beheer door Minerva

Het besturen van een VvE is een tijdrovende klus die specifieke kennis vraagt. Vaak is dergelijke kennis niet voldoende aanwezig binnen de VvE of de organisatie verloopt niet naar wens. Stoort u zich bijvoorbeeld aan de passieve houding van uw huidige VvE beheerder? Wordt er traag gereageerd of ontbreekt het aan een goede planning? Bij Minerva vinden we dat VvE beheer anders, persoonlijker, efficiënter en kwalitatief beter kan. Met een team zeer gedreven mensen hebben wij één gezamenlijk doel voor ogen: de organisatie en (financiële) administratie omtrent het onderhoud van het appartementencomplex voor u uit handen nemen. Als SKW gecertificeerd VvE beheerder zijn wij gespecialiseerd in grote appartementencomplexen, maar ook voor kleinere complexen kunt u bij ons terecht. Hiermee bent u verzekerd van professioneel VvE totaal beheer.

Totaal VvE beheer

Minerva verzorgt VvE totaal beheer: bij ons vindt u alles onder één dak. Sinds 2009 heeft Minerva haar expertise op het gebied van managen van bedrijven toegepast in het VvE beheer. Het toepassen van deze zakelijke benadering heeft geleid tot buitengewoon enthousiaste eigenaren en besparingen op operationele kosten en groot onderhoudsprojecten. Totaal VvE beheer vereist zakelijke expertise en door deze te combineren met de beste technische kennis zijn wij in staat storingen of problemen efficiënt en adequaat op te lossen. Door onze jarenlange ervaring en expertise heeft Minerva aantoonbare successen geboekt in het optimaliseren van VvE’s.

VvE beheer Minerva: onze werkwijze

Van Minerva kunt u bij totaal VvE beheer meer verwachten dan alleen het bijhouden van de financiële en technische administratie. Zo staat proactiviteit bij ons hoog in het vaandel. Het bestuur wordt zo persoonlijk mogelijk ondersteunt en ontzorgt waarbij u altijd kunt rekenen op een persoonlijk aanspreekpunt. Uw beheerder is bovendien 24/7 bereikbaar en zorgt bij problemen voor een adequate oplossing. Heeft u vragen? Snel reageren is voor ons geen uitzondering maar een gewoonte. Daarnaast begrijpen we dat u als bestuurder of eigenaar altijd een actueel beeld wilt hebben van de financiën binnen de VvE. Daarom werken we bij Minerva met Twinq, het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke systeem voor VvE beheer op dit moment. Hiermee kunt u altijd de meest actuele financiële status van de VvE te raadplegen, tot op het niveau van een gescande factuur, waar u ook bent. Ook staat ons team dag en nacht voor u klaar, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Nieuwsgierig geworden? Maak alvast digitaal kennis met het Minerva team.

VvE Beheer uitbesteden aan Minerva

Bent u op zoek naar een (nieuwe) VvE beheerder en wilt u VvE beheer uitbesteden? Dan bent u bij Minerva aan het juiste adres. Ook voor VvE Beheer Amsterdam. Wij helpen u graag bij de organisatie en (financiële) administratie van het appartementencomplex, waarbij u altijd kunt rekenen op een proactieve en persoonlijke aanpak. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan voor totaal VvE beheer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Liever direct contact? Bel ons gerust voor vragen of meer informatie op.