Kosten VvE beheer Amsterdam

Wat kost VvE beheer bij Minerva Vastgoed?

VvE beheer uitbesteden? Dan bent u bij Minerva Vastgoedbeheer uit Amsterdam aan het juist adres! VvE beheer kosten al vanaf € 100,- per huishouden per jaar. Wat u kunt verwachten? De administratie, financiën en technische zaken nemen wij uit handen. Heeft u een vraag? Dan krijgt u binnen 24 uur een reactie. Bovendien bieden wij beheer op maat aan en geven wij persoonlijk advies. En dat alles in éen voordelig pakket.

VvE beheer uitbesteden bij Minerva Vastgoed: alles in één pakket vanaf € 100,-

Als appartementseigenaar bent u medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het gebouw. Met VvE beheer uitbesteden profiteert u bij Minerva Vastgoedbeheer van de volgende voordelen:

  • Wij beheren VvE’s al sinds 2009
  • 24/7 altijd online inzicht in uw VvE
  • Binnen 24 uur reactie op uw vragen
  • Proactief beheer met een persoonlijke benadering
  • Kostenbesparend
  • Al vanaf € 100,- per huishouden per jaar

Tarieven VvE beheer: waar moet u rekening mee houden?

Appartementseigenaren moeten met veel zaken rekening houden. Naast het onderhoud van uw eigen appartement is het onderhoud van het gebouw ook heel belangrijk. Denk aan onderhoud van de kozijnen, het trappenhuis, het dak, de lift etc. Daarnaast dient u gezamenlijk in te leggen voor het reservefonds om het onderhoud te bekostigen en rekening te houden met bijvoorbeeld de verzekeringskosten. Kortom, zaken die u liever uitbesteed aan een professionele beheerder. Laat uw VvE beheren door Minerva Vastgoedbeheer, dan kunnen wij u faciliteren bij deze kwesties.

Tarieven VvE Beheer bij Minerva Vastgoed

U profiteert al vanaf €100,- per huishouden per jaar van de bovenstaande voordelen. Onze tarieven VvE beheer zijn gebaseerd op totaal VvE beheer. Hieronder valt het administratief, financieel en het technische beheer. Uiteraard bieden wij daarbij bestuurlijke ondersteuning. Met VvE beheer uitbesteden aan Minerva krijgt u een adequate respons op meldingen. Verder weten wij door ons uitgebreide netwerk wat er speelt in de markt. Goede afspraken met gerenommeerde leveranciers en specialisten stellen Minerva daarnaast in staat om scherpe tarieven en uitstekende voorwaarden met betrekking tot de kosten VvE beheer aan te bieden. Daarbij zoekt Minerva altijd naar constructieve oplossingen en bieden wij zakelijke en technische kennis onder één dak aan. Last but not least: Bij ons krijgt u één vast contactpersoon die helemaal op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen de VvE en uw gebouw kent!

Gemiddelde kosten VvE beheer Amsterdam: kosten per appartement

De gemiddelde kosten VvE beheer worden per appartement gelijkmatig berekend. Wij vertellen u graag meer over onze VvE beheer tarieven. In een persoonlijk gesprek zullen wij vervolgens de gemiddelde kosten VvE beheer voor uw VvE bespreken.

Wat kost VvE beheer voor jou? Vraag een offerte aan!

Kosten VvE beheer Amsterdam zijn bij Minerva Vastgoedbeheer dus voordelig. Zowel voor kleine als voor grote VvE’s. VvE beheer tarieven op maat ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Helemaal gratis! Zo heeft u de totale en gemiddelde kosten VvE beheer snel inzichtelijk.