MJOP

Breng onderhoud in kaart

Op basis van een Meer Jaren Onderhoudsplan (MJOP) worden alle te verwachten kosten voor (groot) onderhoud van het gebouw in kaart gebracht. Afhankelijk van de looptijd van het MJOP krijgt u een duidelijk overzicht van wat er moet gebeuren, welke kosten daarmee gemoeid zijn, en behoedt u voor verrassingen.

Een MJOP wordt door ons opgesteld aan de hand van een inspectie, ook wel conditiemeting genoemd. Wij doen dit volgens de NEN2767 normering en aan alle gemeenschappelijke zaken en delen wordt een conditie verbonden.

Optioneel is het mogelijk een Duurzaam MJOP te laten opstellen. Eventuele energiezuinige verbeteringen aan het complex zullen worden meegenomen. In een DMJOP wordt per gebouwelement of gebouwgebonden installatie een bredere afweging gemaakt. Naast de technische levensduur, het vervangingsmoment en de investering, wordt ook naar de onderhoudskosten én de exploitatiekosten gekeken. Zo komen duurzame alternatieven met een hoog rendement en lage energiekosten in beeld.

Indien u meer informatie en/of een prijsindicatie over deze dienst van MINERVA wilt ontvangen, kunt u hier contact met ons opnemen of stuur een e-mail naar info@minerva-vgb.nl / of bel 020 – 331 45 31.